1. INTRODUCERE

1.1. Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre SC Ortho & White Services  SRL si partenerii sai, prin intermediul magazinului virtual www.sacagiu.ro catre Cumparator.

1.2. Urmatorii termeni vor insemna (in continuare):
Cumparator – persoana, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o Comanda.
Vanzator – societatea comerciala Ortho & White Services SRL, avand sediul social in Sat Burias,Comuna Peris, Str. Fermei nr.36,Jud. Ilfov, CUI RO42153018, Reg.Com. J23/300/2020 , cont RO40INGB0000999909974701 deschis la ING Bank NV.
Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.
Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.
Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator.
Drepturi de proprietate Intelectuala (in cele ce urmeaza DPI) – toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.
Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda.

2. DOCUMENTE CONTRACTUALE

2.1. Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.sacagiu.ro, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonica sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

2.2. Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:

  • Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice
  • Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul)
  • Termeni si conditii

2.3. Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea comenzii de Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

2.4. Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat.

3. EXTINDEREA OBLIGATIILOR VANZATORULUI

3.1. Vanzatorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in Comanda si va livra Bunurile si Serviciile care indeplinesc cerintele, nevoile si specificatiile Cumparatorului.

3.2. Informatiile prezentate pe site-ul Vanzatorului au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete, insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat.

3.3. Comunicarea cu magazinul – se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea “Contact”. Vor fi excluse din site sau ignorate: pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

4. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

4.1. Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

5. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA (DPI)

5.1. Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informarile primite de la Vanzator.

5.2. Tot continutul inclus pe acest site, precum tot ceea ce tine de text, grafica, logo, butoane, imagini, date si software, reprezinta proprietatea exclusiva a remediu.ro sau a furnizorilor de produse si este protejata de legea in vigoare si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului.

6. CONFIDENTIALITATE – PUBLICITATE

6.1. Informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator Vanzatorului vor ramane in proprietatea Vanzatorului. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului si pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul scris al Vanzatorului si dupa obtinerea unui angajament de confidentialitate din partea celui care le primeste.

6.2. Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator cu privire la comanda fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului. Sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor. Datele clientilor nu pot fi folosite si nici furnizate altor parti.

6.3. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul site-ului www.sacagiu.ro.  SC Ortho & White Services SRL nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

6.4. Conform conditiilor legale privind protectia datelor cu caracter personal, Vanzatorul nu va dezvalui fara autorizare nici o informatie referitoare la Cumparator. Pe baza consimtamantului expres si neechivoc si numai in limitele legislatiei in vigoare, in scopul de a raspunde solicitarilor dumneavoastra prin oferirea de noi produse/servicii, este posibil sa oferim astfel de informatii catre terti (ex: furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii; agentii de stat, guvernamentale sau asociatii din domeniul asigurarilor, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre).

Mai multe detalii despre politica de confidentialitate aici: https://sacagiu.ro/politica-confidentialitate

7. TERMENE PENALITATI

7.1. In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare si/sau pornire a Comenzii, Vanzatorul este obligat sa anunte Cumparatorul de termenul estimat de finalizare a livrarii. Cumparatorul va avea dreptul sa revendice daune suplimentare de la Vanzator, cand este permis de lege, in cazul neindeplinirii totale sau partiale din partea vanzatorului a executarii Contractului in conformitate cu termenele stabilite.

7.2. In cazul in care Cumparatorul intarzie din vina sa plata marfurilor in termenul prevazut in factura emisa de Vanzator, este obligat la plata unei penalitati de 0,5% pe zi din suma datorata.
In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta incadrandu-se in termen de 3 zile lucratoare.

8. FACTURARE

8.1.Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

9. PLATA SI LIVRAREA

9.1. Livrarea comenzilor in Bucuresti si Ilfov se face in ziua respectiva, daca aceasta este inregistrata pana in ora 7.00. Comenzile primite dupa aceasta ora vor fi livrate incepand cu ziua urmatoare, in functie de disponibilitatea stocului.

Pentru alte zone livrarea comenzilor se stabileste cu clientul, printr-un apel telefonic.

9.2. Taxele de livrare

Bucuresti: 10 lei

Ilfov: 15 lei

9.3. Pentru a achita produsele comandate pe Sacagiu.ro ai la dispozitie 3 optiuni de plata:

  • Plata numerar/ramburs
  • Plata online cu card bancar
  • Ordin de plata
Plata numerar/ramburs

Plata numerar/ramburs se face in lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediul Sacagiu.ro. In cazul livrarii produselor la domiciliu, plata se va face catre agentul care efectueaza livrarea.

Plata online cu card bancar

Plata online cu cardul se poate efectua direct pe site in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2).

Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, Sacagiu.ro foloseste platforma EuPlatesc.ro

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie introduse datele necesare autorizarii tranzactiei in platorma de plati EuPlatesc.ro

In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata EuPlatesc.ro, Sacagiu.ro nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul tau.

Ordin de plata

Plata se va efectua in contul RO40INGB0000999909974701 deschis la ING BANK NV, iar confirmarea acesteia va fi trimisa la adresa de email: contact@sacagiu.ro. Comanda se va expedia in momentul in care plata este confirmata.

9.4. Produsele vor fi livrate până la ușa clientului, dacă acesta solicită ca aceste produse să îi fie depozitate în casă, accesul livratorului SC Ortho & White Services SRL în incintă se va face însoțit de proprietar (client), iar firma nu va fi responsabilă de distrugerile/pierderile sau eventualele incidente care pot avea loc.

10. ACCEPTARE

10.1. Acceptarea va fi facuta atunci cand Bunurile si Serviciile sunt conforme cu caracteristicile mentionate in Comanda. In cazul in care Cumparatorul descopera ca Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificatiilor, atunci Vanzatorul va aduce la conformitate Produsele si Serviciile.

10.2. Dupa confirmarea comenzii (prin telefon, e-mail sau SMS), Cumparatorul se obliga la achitarea valorii comenzii, prin ramburs sau alte mijloace. Daca acest lucru nu este indeplinit, cumparatorul va suporta toate cheltuielile provocate de acest prejudiciu: costuri de transport, costuri de ambalare, costuri de comunicare etc.

11. GARANTII

11.1. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte, iar garantia depinde de tipul de produs si de starea ambalajului. Calitatea produselor vandute este certificata de catre SC Ortho & White Services SRL. Certificatele de calitate sunt puse la dispozitia Cumparatorului de catre producatori sau furnizori.

11.2. Vanzatorul (sacagiu.ro) permite Cumparatorului dreptul de a returna produsele comandate de pe site in decurs de 30 de zile. Cumparatorul va returna produsele cumparate in ambalajul original, fara urme de deteriorare sau uzura provocata dupa ce coletul a ajuns la adresa sa. Cheltuielile de expediere vor fi suportate de Cumparator. In cazul in care Cumparatorul a desigilat ambalajele individuale in care au fost livrate, inseamna ca acesta este de acord cu conditiile de utilizare si ca produsele comandate sunt pe masura cerintelor lui. SC Ortho & White Services  SRL se angajeaza sa restituie clientului sumele incasate pe produsele returnate, fara invocarea vreunui motiv sau a unor penalitati din partea clientului, conform legilor in vigoare, in termen de 30 de zile de la primirea produselor returnate si dupa verificarea conditiilor mentionate anterior.

12. TRANSFERUL PROPRIETATII

12.1. Proprietatea asupra Bunurilor si Serviciilor va fi transferate la momentul efectuarii platii din partea Cumparatorului la adresa indicata in comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului). In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora.

13. RASPUNDERE

13.1. Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricare din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special, pentru pierderea produselor.

13.2. Vanzatorul va fi raspunzator in cazul in care sub-contractantii si/sau partenerii sai de orice fel implicati in executarea Comenzii nu indeplinesc oricare din obligatiile contractuale.

13.3. Vanzatorul nu se face responsabil de efectele produselor asupra sanatatii Cumparatorului, orice reclamatie a acestuia trebuind sesizata la producatorul sau furnizorul produselor respective, acestia preluand responsabilitatea.

13.4 Termenul de returnare a produselor este de 14 zile.

14. FORTA MAJORA

14.1. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

15. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

15.1. Prezentul contract este supus legii romanesti. Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romanesti competente.

16. PREVEDERI DIVERSE

16.1. Magazinul sacagiu.ro nu detine toata marfa pe stoc, de aceea ne rezervam dreptul de a livra comanda Dvs. in limita stocului existent al partenerilor. De asemenea, oferta de produse si preturile aferente acestora pot fi supuse modificarilor impuse de conditiile de pe piata (inflatie, modificarea cursului valutar etc.), fara instiintare in prealabil.

16.2. Sacagiu.ro pune la dispozitia utilizatorilor un newsletter la care acestia se pot inscrie. Serviciul anunta persoanele inscrise cu privire la ofertele curente si diferite informatii de interes, pentru a trimite cupoane cadou, mesaje speciale, reduceri etc.

16.3. Orice utilizator care s-a abonat la newsletter are dreptul sa se dezaboneze prin linkul din subsolul newsletterului sacagiu.ro.

16.4. Utilizatorii care detin cont pe remediu.ro au dreptul de a-si exprima opinia prin comentarii la produsele de pe site si pot aprecia printr-un sistem de rating aceste produse.

16.5. Cookies. Cookies-urile noastre, care sunt mici bucati de informatie pastrate de browserul web pe hard drive ajuta la accesul facil al clientilor nostri pe sacagiu.ro. Cookies-urile permit realizarea autentificarii automate in cadrul sacagiu.ro, cat si legatura dintre Cumparator si cosul virtual de cumparaturi. Cookies-urile nu includ si informatii personale de identificare.

16.6. Partile in contract vor fi considerate contractanti independenti si nici uneia din parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte. Termenii si conditiile din acest contract inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre Partile amintite, referitoare la subiectul prezentului Contract si pot fi modificate sau schimbate doar de catre Vanzator.